Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2010

dj food vs flying lotus

βροχή βροχή και πάλι βροχή...μούχλα η φάση.δε με πειράζει.με πειράζει να ξυπνάω σε κάθε απεργία απτάγρια χαράματα με νταλάρα (αμάν με την τσιμινιεεεερααααα) και παπακωνσταντίνου επειδή δυο τρια ραμολιμέντα με ακριβά κοστούμια κάνουν την επαναστατική τους γυμναστική βάζοντας πάντα το ίδιο κωλοσιντί απτις ντουντούκες τέρμα,ακριβώς απέναντι απτο μπαλκόνι μου όπου είναι το εργατικό κέντρο.βγήκα εξω και τους σιχτίρισα,τους έριξα και κανα-δυο πιστολιές στις ντουτούκες με ένα ψεύτικο αποκριάτικο όπλο.στην επόμενη απεργία θα κοιμηθώ αλλού.
150 χιλιόμετρα για τον πρώτο,650 για τον δεύτερο.με τη διαφορά οτι μαζί με FlyLo παίζουν και bug και vex'd και king midas sound.πού να τρέχω όμως τώρα...απορώ αν το σκέφτηκε κανένας άλλος τέτοιο υπερατλαντικό ταξίδι.θα περιμένω να δω τι θα παίξει και στο synch.πάω food.ξέχασα να βάλω μάρτη.

1 σχόλιο:

  1. Ανέκαθεν είχα μια απορία. Πως γίνεται σε μια πόλη - περιοχή σαν τη Δράμα που η λέξη "Σωματείο" τιμωρείται δι' απαγχονισμόν, να υπάρχει τόσο lux εργατικό κέντρο.

    Μια λύση θα ήταν πριν την επόμενη απεργία να τους κάνεις δώρο ένα cd με τραγούδια που γουστάρεις. Αλλά θα με πεις, σε ανθρώπους που δεν αξίζουν ούτε την περιφρόνησή σου, δεν είναι εύκολο να δωρίσεις cd.

    Τσίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή